Acerca de

IMG_2755_edited.jpg

Ikke avlys, gjør det digitalt!

I en tid med mye usikkerhet rundt mulighetene til å arrangere kurs, konferanser, årsmøter eller kulturarrangementer på fysiske møteplasser har vi nærmest lært oss å leve fra dag til dag med usikkerheten om hva som skjer i morgen. Dette sier medeier og prosjektleder i Norsk Stream Studio AS, Lars-Petter Landmark.  

 

Med nye rekordstore utbrudd av en ny virusmutasjon sprer usikkerheten seg nok en gang og mange velger å avlyse planlagte arrangementer. Dette har ofte store konsekvenser både for arrangør, og ikke minst deltakeren. Men det finnes en løsning og den er digital. 

Hos Norsk Stream Studio ligger alt til rette for at arrangører kan gjennomføre sin konferanse digitalt. 

Akkurat nå har vi en del ledig kapasitet frem mot jul og i begynnelsen av 2022 og står klare til å hjelpe arrangører som velger å gjennomføre sitt arrangement digitalt. Vi strekker oss så langt det er mulig for å hjelpe, sier Landmark. Han er også klar på at de tekniske løsningene ligger klare for både å kunne ta i mot deltakerer digitalt såvel som foredragsholdere som ønsker å delta på videolenke. 

Norsk Stream Studio AS har lokaler i Det Gamle Biblioteket i Oslo sentrum (tidl. Deichman hovedbibliotek) og kundelisten har vokst seg lang gjennom pandemien. Alt fra store internasjonale konsern til mindre firmaer har brukt vårt studio til sine arrangementer, forteller prosjektlederen. Her setter vi kvalitet høyt og samtidig skal det være en hyggelig opplevelse for kunden å tilbringe en dag i studio.

Hva med pris?

Det er vanskelig å gi noen konkrete tall da alle arrangementer har sine egne behov, men på generelt grunnlag kan jeg si at vi har hatt kunder fra ca kr 10 000,- og opp i flere hundretusen kroners-klassen. For de aller fleste vil man nok oppleve at prisnivået for et digitalt arrangement hos oss er relativt hyggelig, sier Landmark.

Dermed er det ingen grunn til å avlyse selv om nasjonale smittevernsregler gjør det vanskelig å gjennomføre planlagte fysiske arrangementer.

Har du lyst til å vite mer om oss er det bare å ta kontakt. Ring meg gjerne på telefon 411 05 051 eller send oss en mail i skjemaet på siden vår, så tar vi en hyggelig prat om hvordan vi kan løse din utfordring og ditt behov, avslutter Lars-Petter Landmark.

Hva kan vi gøre for deg?

Send oss en melding så tar vi kontakt så snart som mulig

Takk for at du tok kontakt. Du hører fra oss innen kort tid