Studio

Vi har pr. 1 oktober 2020 to studiolokasjoner i Oslo sentrum.

 

Vårt største studio kan brukes til alt fra enkle produksjoner med 1 kamera til større produksjoner med inntil 6 kameraer.

 

Vi har også tilgang til store lokaler i Det gamle biblioteket (tidl. Deichmanske bibliotek) hvor man kan gjøre større produksjoner med publikum og samtidig overholde alle regler og anbefalinger fra helsemyndighetene når det gjelder smittevern.

Priser FRA: kr. 11 900,- eks MVA

Webinar og digitalt møte

Norsk Stream Studio kan levere kamera og lydproduksjon til stream av webinarer og/eller digitale møter (Zoom/Teams/Skype o.l) 

Eksempel:

3x kamera (1x fast utsnitt og 2 bevegelige kameraer) med lydproduksjon og presentasjoner/VB. Webinar som streames til Youtube/Viemo/Facebook samt deltakere med på Zoom/Teams/Skype e.l.

Priseksempel FRA: Kr. 19 500,- eks MVA

Generelt


Norsk Stream Studio leverer løsninger til alt fra podcast med kamera til store generalforsamlinger eller online konsert/kultur.

 

Om du har et spesielt ønske kan vi sansynligvis hjelpe deg med de tekniske løsningene.

 

Vi samarbeider også med flere leverandører av webløsninger for møterom, avstemminger, breakout sessions, chat, fildeling m.m

Vi strekker oss alltid langt for å  gjøre din opplevelse hos oss så god som mulig innenfor de rammer som er gitt.

I enkelte tilfeller kan dine ønsker som kunde gå ut over det som er estimert av oss, dermed er alle priser er estimerte og kan endres ved spesifikke behov hos deg som kunde. 

Alle priser er eks MVA.

Kontakt oss for mer info

©2020 Norsk Stream Studio - en del av Audio Visuell AS