top of page
26718100257_d662ae4c3c_b.jpg
Studio

Vi holder til midt i Oslo sentrum. Med umiddelbar nærhet til alt av offentlig kommunikasjon og med gode parkeringsmuligheter.

Vi har også tilgang til store lokaler i Det Gamle Biblioteket (tidl. Deichmanske bibliotek) hvor man kan gjøre større produksjoner med publikum forutsatt at man kan overholde alle regler og anbefalinger fra helsemyndighetene når det gjelder smittevern.

Alle arrangement har egne behov og prissettes etter dette. 

Webinar og digitalt møte

De fleste har den siste tiden blitt vandt med digitale møter og webinarer. Dessverre har de fleste også opplevd å være deltaker i et møte eller en digital konferanse hvor både lyd og bildekvalitet er dårlig. 

Ved å bruke Norsk Stream Studio kan du løfte hele møtet til et nivå som gjør det behagelig for deltakere å delta i. Vi strekker oss alltid etter den optimale lyden for ditt arrangement og den beste bildekvaliteten. Vi streamer alltid i HD (1080) kvalitet med mindre noe annet er avtalt.

IMG_2753.jpg
IMG_2755_edited.jpg

Generelt


Norsk Stream Studio leverer løsninger til alt fra podcast med kamera til store generalforsamlinger eller online konsert/kultur.

 

Om du har et spesielt ønske kan vi sansynligvis hjelpe deg med de tekniske løsningene.

 

Vi samarbeider også med flere leverandører av webløsninger for møterom, avstemminger, breakout sessions, chat, fildeling m.m

Vi leverer også landingsside for stream med mulighet for å legge inn program for ditt arrangement og stille spørsmål til møteleder. 

Vi strekker oss alltid langt for å  gjøre din opplevelse hos oss så god som mulig innenfor de rammer som er gitt.

I enkelte tilfeller kan dine ønsker som kunde gå ut over det som er estimert av oss, dermed er alle priser er estimerte og kan endres ved spesifikke behov hos deg som kunde. 

Alle priser er eks MVA.

Kontakt oss for mer info

Takk for at du tok kontakt med oss

bottom of page